Rute 14 Nov

**UTSÅLD **

 

 

08.00 Avresa från Fuengirola.

Kaffe paus efter vägen där var och en betalar själva.

När vi kommer fram till Rute kommer vi göra fler olika besök:

”La Flor de Rute” Socker museumet. Här tillverkas mer än 30 olika specialiteter, men det man främst tänker på är deras typiska spanskta jul godis som bl a mantecados, marsipan och smördagskakor.

Destilerias Duendes som har finnts sedan 1908. Som har sedan sitt ursprung tillverkat Anis. Det inkluderar Anis museumet, där man får historien och traditionen fór framställning av anis och likörer. Besöket includerar även en bodega fór brandy och punch där man får se gamla amerikanska ekfat, kontor och olika verktyg för att arbeta i bodegan och i det vardagliga landsbygds livet på nitton och tjugohundratalet.

”Casa museo del Jamon” . Rute har varigt känt sedan åratal tillbaka för sin framställning av Jamon. Och genom åren har de bevarat många olika varierande verktyg och maskiner som används vid tillverkning av jamon och korvar.

Självklart ska vi även besöka den kända ”Belen de chocolate”  Denna julkrubba är inte bara imponerande för sin storlek, utan även för sina detaljer av gator, fontäner, monument etc.. som varje år byggs upp omsorgsfullt i Rute.

Mitt under alla dessa besök blir det tid för lunch.

Om eftermiddagen återvänder vi till Fuengirola.

Inkluderar: Buss, Skandinavisktalande guide , Ovanstående besök, samt lunch.

Pris: 55.00€ per person ( min 25pax )